POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

INFORMAȚII GENERALE

Este extrem de important pentru noi să respectăm regulile și legile în vigoare privind protecția datelor, așa că vom prezenta detaliat procedura privind protecția și  colectarea datelor paginii de web Telaratos.ro și firmei SC THINCREATIVE SRL.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice SC THINCREATIVE SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o alta persoana. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră.

Datele sunt gestionate de SC THINCREATIVE SRL, operator de date cu caracter personal.

Date de contact: +40745142546
Denumirea legală completă: SC THINCREATIVE SRL
Adresa de e-mail: telaratos@gmail.com 
Adresa poștală: Covasna, str. Stefan cel Mare, Nr. 11, 525200

CE DATE PERSONALE PRELUCRĂM ȘI CU CE SCOP?

Datele personale sunt cele care identifică în mod direct o persoană.

Pagina Telaratos.ro, prelucrează următoarele date cu caracter personal cu temeiuri legale specificate:

  • DATE DE COMUNICARE

Acestea includ toate mesajele pe care ni le trimiteți prin intermediul site-ului, prin e-mail, prin mijloace de socializare sau prin orice altă formă de comunicare.

Colectăm, prelucrăm și utilizăm datele cu caracter personal în scopul de a îndeplini comenziile și de a oferi o bază pentru luarea deciziilor în caz de revendicare a unui drept.

Temeiul legal pentru prelucrarea datelor cu caracter personal: interesul nostru legitim pentru a răspunde solicitărilor prin mesajele adresate.

  • DATE DESPRE CLIENȚI

Acestea include datele legate de achiziționarea de produse și servicii, cum ar fi numele clientului, adresa de expediere și facturare, adresa de e-mail, numărul de telefon și informațiile despre produs achiziționat.

Prelucrăm aceste date pentru a finaliza cu succes comenzile și pentru a avea înregistrări legale ale achizițiilor.

Baza legală pentru stocarea datelor este executarea contractului de comandă între cumpărător și SC THINCREATIVE SRL.

  • DATE PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI

Include datele generate prin utilizarea site-ului web, care permite site-ului să funcționeze corect, pentru păstrarea securității paginii, stocarea copiilor de siguranță a activităților utilizatorilor și pentru a avea acces la cele mai relevante conținute.

Baza legală pentru prelucrarea datelor este interesul clar al utilizatorului față de activitatea noastră, stocarea acestor date este necesar pentru a asigura funcționarea tehnică a paginii.

  • DATE TEHNICE

Include datele generate în timpul utilizării site-ului, cum ar fi adresa IP, informațiile de conectare, datele din browser, timpul de vizitare pentru fiecare pagină, afișările de pagină și căile de navigare, numărul și data vizitelor la pagini, fusurile orare și detaliile dispozitivului folosit pentru a vizualiza pagina.

Sursa datelor este software-ul nostru analitic.

Prelucrăm aceste date pentru a analiza obiceiurile utilizatorilor de pe site, pentru siguranța site-ului și pentru a înțelege utilitatea deciziilor noastre de marketing.

Baza legală pentru prelucrarea datelor este interesul clar al utilizatorului față de activitatea noastră, ceea ce ne permite să prelucrăm aceste date în conformitate cu cerințele de securitate și să le folosim pentru a mări afacerea noastră pentru o funcționare mai eficientă.

  • DATE MARKETING

Include preferințele vizitatorului în legătură cu comunicările de marketing despre produsele noastre. Prelucrăm aceste date pentru a vă permite să participați la jocuri cu premii și să trimitem publicități referitoare la produsele/serviciile noastre pentru care utilizatorul și-a exprimat interesul.

Baza legală pentru prelucrarea datelor este interesul clar al utilizatorului față de activitatea noastră, ceea ce ne permite să prelucrăm aceste date în conformitate cu cerințele de securitate și să le folosim pentru a mări afacerea noastră pentru o funcționare mai eficientă.

Datele colectate pot fi folosite din când în când pentru a oferi anunțuri oportune și relevante pe platforma Facebook™ și pe diverse platforme de anunțuri și pentru a măsura eficacitatea anunțurilor.

Baza legală pentru prelucrarea datelor este interesul clar al utilizatorului față de activitatea noastră, ceea ce ne permite să prelucrăm aceste date în conformitate cu cerințele de securitate și să le folosim pentru a mări afacerea noastră pentru o funcționare mai eficientă.

Nu colectăm informații sensibile, cum ar fi etnia, religia, viața sexuală și orientarea sexuală, opiniile politice și apartenența la sindicate,  starea de sănătate și informații genetice sau biometrice.

CUM COLECTĂM DATELE?

Putem colecta informații personale când utilizatorul ne furnizează direct (de exemplu, prin trimiterea unei comenzi sau prin trimiterea unui mesaj).

De asemenea, anumite date sunt colectate automat în timpul utilizării site-ului, prin cookie-urile și tehnologiile similare. Acestea vor funcționa numai după ce utilizatorul și-a dat consimțământul.

Pentru mai multe informații, consultați Politica noastră de cookie-uri.

Unele date sunt primite de la parteneri externi, cum ar fi furnizorii de servicii analitice precum Google (un partener din afara UE), rețele de publicitate cum ar fi Facebook™ (un partener din afara UE) sau parteneri de plată, cum ar fi PayPal (un partener din afara UE).  

PROCEDURA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR

Este extrem de important ca SC THINCREATIVE SRL să protejeze datele utilizatorilor și să respecte reglementările în vigoare. De aceea, după evaluarea impactului protecției datelor efectuate pe site, am completat o listă a datelor colectate, necesitatea și temeiul juridic.

  • Utilizăm certificarea SSL pe întregul site web pentru a proteja datele în formularele și în pagină (certificatul Let’s Encrypt Authority X3).
  • Pentru a proteja pagina, folosim un software de securitate premium (iThemes Security Pro) pentru a proteja datele stocate de așa-numitele ” brute force ” și atacuri cibernetici.
  • Datele de achiziție și de utilizator din bazele de date ale paginii sunt stocate în formă criptată (pseudonimizată), astfel încât acestea nu pot fi citite de o terță persoană.
  • În această declarație de confidențialitate, oferim utilizatorilor mijloacele necesare pentru a solicita informații despre gestionarea datelor cu caracter  personal, posibilitatea de a modifica sau șterge informațiile personale.

Uneori este necesar ca pentru partenerii noștri de afaceri să furnizăm date (cum ar fi, servicii de stocare de data, firma de curierat, software-ul de newsletter).

În aceste cazuri, alegem întotdeauna parteneri care respectă cerințele regulamentului GDPR, parteneri cu sediul în SUA care participă la inițiativa privată de confidențialitate EU-US Privacy Shield, și semnăm unui acord de gestionare a datelor pentru a asigura că datele sunt gestionate în mod responsabil.

COMUNICARE MARKETING

Comunicarea continuă de marketing este esențială pentru afacerea noastră. Baza legală pentru gestionarea astfel de date este interesul față de serviciile noastre sau consimțământul expres al utilizatorilor.

Pe baza regulamentului privind confidențialitatea și comunicațiile electronice ale Uniunii Europene (PECR), trimitem mesaje de marketing utilizatorilor noștri când au achiziționat produse de la noi sau au acceptat în mod expres să primească mesaje de marketing.

Întotdeauna permitem suspendarea și dezabonarea mesajelor într-un mod vizibil şi clar.

În partea de jos a fiecărui e-mail puteți găsi linkul de care aveți nevoie pentru a dezabona, sau puteți solicita eliminarea din baza de date la adresa de e-mail telaratos@gmail.com.

De asemenea, în cazul în care vă dezabonați de la comunicările de marketing, avem dreptul de a trimite mesaje, însă doar pentru îndeplinirea comenzilor.

MENȚINUI PRIVIND DATELE PERSONALE

Uneori este necesar să împărtășim anumite date cu caracter personal cu unii dintre partenerii noștri pentru a menține o afacere obișnuită:

Furnizori de servicii IT și furnizori de servicii pe sisteme de depanare software și întreținere

– Parteneri experți, cum ar fi avocați, contabili, ofițeri bancari, asigurători

– Agenții guvernamentale care solicită rapoarte privind activitățile noastre

– Furnizori de servicii de plată care gestionează în siguranță datele bancare

– Servicii de curierat care livrează comenzile primite la adresa de expediere specificată

Transferuri internaționale de date

Din când în când, trebuie să împărtășim datele utilizatorilor cu partenerii noștri din afara Spațiului Economic European (SEE) pentru a-și menține afacerea.

În multe cazuri, țările din afara SEE nu oferă același nivel de protecție a datelor, astfel legile europene interzic exportul de date în cazul în care nu sunt îndeplinite condițiile corespunzătoare.

Când se transferă datele cu caracter personal în afara SEE, pe lângă pașii menționați în secțiunea 4, vom asigura anumite garanții ca datele dvs. sunt gestionate în siguranță:

  • Transferăm numai date către țări pe care Comisia Europeană le consideră adecvate pentru securitatea datelor.
  • Utilizăm doar serviciile din SUA care fac parte din inițiativa de securitate numită UE-SUA Privacy Shield.

Dacă condițiile de mai sus nu sunt îndeplinite, solicităm în mod expres consimțământul utilizatorilor pentru efectuarea transferului de date. Consimțământul poate fi retras în orice moment.

Link-uri externe către alte site-uri

Site-ul conține link-uri externe către alte site-uri sau fragmente de coduri încorporate în pagină pentru a asigura furnizarea serviciilor externe.

Dacă faceți clic pe aceste linkuri sau coduri încorporate, este posibil ca partenerii externi să colecteze date de la utilizatori.

Deși facem tot ce ne stă în putere să colaborăm în mod corespunzător, nu avem control asupra politicilor lor de confidențialitate astfel nu suntem responsabili pentru principiile de gestionare a datelor.

DURATA PRELUCRĂRII DATELOR

Datele utilizatorilor sunt stocate întotdeauna numai până când obligațiile noastre legale / contabile / de raportare fac obligatoriu sau necesar pentru funcționarea serviciului.

Când decidem asupra duratei de stocare, luăm în considerare cantitatea, natura și sensibilitatea datelor și impactul potențial al divulgării în cazul unui incident de securitate cu impact asupra protecția datelor.

În anumite circumstanțe, putem folosi datele în scopuri statistice într-o formă anonimă, caz în care stocăm datele pentru o perioadă nelimitată, fără informare.

DREPTURILE UTILIZATORILOR

Ca cetățean al Uniunii Europene, Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) oferă următoarele drepturi utilizatorilor site-ului:

a, Acces la date cu caracter personal

Utilizatorii acestui site au dreptul să solicite o copie a datelor personale stocate de SC THINCREATIVE SRL. În general, cererea va fi soluționată în mod gratuit în termen de 14 zile de la data solicitării.

În cazul unei solicitări repetate, abuzive și nejustificate, SC THINCREATIVE SRL poate solicita o anumită sumă de bani pentru a furniza datele și care probabil necesită o perioadă de timp mai îndelungată pentru furnizarea acestor date.

În plus, SC THINCREATIVE SRL solicită o dovadă a identității înainte ca datele să fie eliberate pentru a preveni folosirea lor abuzivă. Pentru a solicita date cu caracter personal, vă rugăm să folosiți următorul formular de contact:

Solicitarea datelor / ștergerea datelor / restricționarea datelor 

b, Modificarea datelor cu caracter personal

În cazul în care datele cu caracter personal au fost modificate sau au fost declarate greșit, utilizatorii au dreptul să solicite modificarea acestor date. Pentru a modifica datele cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail telaratos@gmail.com.

c, Cerere privind ștergerea datelor cu caracter personal

Utilizatorii au dreptul de a solicita ștergerea tuturor datelor cu caracter personal. Cererea va fi soluționată în mod gratuit în termen de 14 zile de la data solicitării.

După ștergerea datelor cu caracter personal, contul de utilizator nu va fi disponibil, astfel încât toate materialele achiziționate pot deveni indisponibile, deoarece informațiile personale ale contului sunt esențiale pentru accesarea serviciului.

SC THINCREATIVE SRL solicită o dovadă a identității înainte de a șterge informațiile personale pentru a preveni folosirea abuzivă a datelor. Utilizați formularul de contact de mai sus pentru a șterge datele cu caracter personal.

d, Cererea privind restricționarea  prelucrării a datelor cu caracter personal

Utilizatorii au dreptul să solicite restricționarea accesului terților (parteneri de service)  la datele cu caracter personal. Prin introducerea cererii aveți posibilitatea să numiți partenerii de service pe care doriți să îi restricționați.

Este important de menționat că colaborarea cu anumiți furnizori de servicii este esențială pentru funcționarea site-ului (de exemplu, PayPal ca furnizor de servicii de plată), astfel încât, dacă acestea sunt restricționate, serviciile site-ului devin indisponibile utilizatorului.

SC THINCREATIVE SRL solicită o dovadă a identității înainte de a restricționa transferul de date cu caracter personal pentru a preveni folosirea abuzivă a datelor. Pentru a limita transferul datelor cu caracter personal, vă rugăm să folosiți formularul de contact de mai sus:

În România, autoritatea competentă privind protecţia datelor cu caracter personal este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Utilizatorii pot afla mai multe despre drepturile lor de confidențialitate pe site-ul Anspdcp.

Pagină de web: https://www.dataprotection.ro/

DATE ANONIMIZATE ȘI COOKIE-URI

SC THINCREATIVE SRL utilizează prin e-mailurile și reclamele așa-numitele cookie-uri și tehnologii similare, cum ar fi codurile de urmărire, etichetele de re-marketing și pixelii care funcționează după consimțământul dat de utilizator.

Aceste tehnologii ne ajută să înțelegem mai bine comportamentul și interesul utilizatorilor noștri, ajutând astfel la o mai bună calitate și eficiență.

Scopul nostru este de a face utilizarea site-ului TELARATOS.RO mai convenabil pentru utilizatori.

Dacă utilizatorul dorește să interzică ca aceste tehnologii să înregistreze date nepersonale, acest lucru se poate face prin următoarele modalități:

  • este posibil dezactivarea acestor tehnologii prin intermediul alertelor cookie de pe site
  • dezactivarea cookie-lor

Pentru mai multe informații despre cookie-urile și codurile de urmărire pe Telaratos.ro, consultați Politica privind Cookie.

Close Menu